Zakenlunch Rotterdam

Bent u op zoek naar een restaurant voor een zakenlunch Rotterdam? Dan moet u bij Déli Bazar zijn! Wij zijn een multicultureel Turks restaurant, waar u kennis kunt maken met verschillende keukens. Bij binnenkomst proeft u al direct de toegankelijke en gezellige sfeer en zult u zich direct op uw gemak voelen. Zakenlunches of vergaderingen zijn bij ons geen probleem, graag regelen wij de catering zodat u en uw collega’s of zakenpartners uitgebreid kunnen vergaderen onder het genot van een heerlijke maaltijd.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Zakenlunch Rotterdam | Kom naar Déli Bazar!

Bij ons proeft u de passie voor onze gerechten. Al onze producten worden dagvers bereid, waardoor we altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen. U kunt bij ons terecht voor heerlijke soepen of warme gerechten met vers gebakken brood. We werken met een houtskoolgrill, waardoor de producten die heerlijke en authentieke smaak krijgen. Onze gerechten zijn allemaal multicultureel, waardoor u de kans krijgt kennis te maken met andere keukens!

Heeft u binnenkort een feestje zoals een verjaardag, verloving of babyshower? Ook daarvoor is ons restaurant zeer geschikt. Neem van tevoren contact op om te wensen te bespreken, en wij zorgen voor een onvergetelijke dag vol sfeer, heerlijke gerechten/hapjes en gezelligheid!

Neem contact op!

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Ook als u wilt reserveren, kan dat direct via de website. Tot ziens bij Déli Bazar!

Zakenlunch Rotterdam
Zakenlunch Rotterdam
Zakenlunch Rotterdam

Catering | Bezorgservice | Groepsvriendelijk | Geschikt voor kinderen | Terras aanwezig | Reserveren is mogelijk | Afhaalrestaurant | Reserveren niet verplicht

Déli Bazar

Adres: Industrieweg 46Rotterdam

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00 uur.
Zaterdag en zondag: 09:00 – 22:00 uur.

Routebeschrijving op Google Maps.

Kom langs als u wat te vieren heeft!

Heeft u een speciale gelegenheid en wilt u dit graag bij ons komen vieren? Ook dit is mogelijk! Kom gezellig langs voor een verjaardagsetentje, babyshower of verlovingsfeest. Bel gerust vooraf als u speciale wensen heeft, dan bespreken we de mogelijkheden om u een onvergetelijke dag te bezorgen. 

Werken en genieten

Ook op zakelijk gebied is ons restaurant zeer geschikt. Bij ons kunt u komen flexwerken, vergaderen of een zakelijke lunch met catering organiseren. We hebben in ons restaurant gratis wifi, waardoor u ongestoord kunt werken onder het genot van een heerlijke maaltijd of een kop koffie. 

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!

[/fusion_builder_container]

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!