Ontdek de wereldkeuken bij déli bazar

Déli bazar is een Turks restaurant waar u kennis kunt maken met de internationale keuken. Onze gerechten zijn multicultureel, waardoor er voor iedereen wat lekkers bij zit. We zijn geopend in 2019 en zitten op een centraal gelegen plaats in Rotterdam. In de zomer kunt u bij lekker weer ook plaats nemen op het terras, zodat u kunt genieten met een lekkere maaltijd of een kop koffie in de zon! Onze ingang zit aan de groothandelsmarkt en we zijn zeer goed bereikbaar. Ondanks de centrale ligging kunt u ook gerust met de auto komen. We hebben 42 gratis parkeerplekken en vanaf onze locatie zit u zo weer op de snelweg.

U kunt bij ons terecht voor een heerlijk ontbijt of lunch, maar we hebben ook verschillende arrangementen. Zo kunt u bij ons uw verjaardag, verloving of babyshower komen vieren en staan we open voor verschillende mogelijkheden. Ook kinderen zijn bij ons van harte welkom! Onze chefs zijn zeer ervaren in de keuken en maken graag gerechtjes waar de kinderen blij van zullen worden.

Het menu

Dankzij onze multiculturele keuken zijn onze gerechten zeer gevarieerd. Bij ons bent u aan het juiste adres voor verse soepen, belegde broodjes, heerlijke pide en nog veel meer! Bekijk vooraf het menu zodat u alvast een indruk krijgt van de mogelijkheden.