Turkse restaurant in Rotterdam

Bent u op zoek naar een Turkse restaurant in Rotterdam? Dan bent u bij Déli Bazar in Rotterdam aan het juiste adres! Wij zijn een multicultureel restaurant, met een zeer toegankelijke sfeer waardoor u bij ons voor elk soort gelegenheid terecht kunt. Kom gezellig ontbijten, lunchen of dineren in de Spaanse Polder!

Niet alleen garanderen we de beste kwaliteit van onze gerechten, maar ook de bediening vinden wij uitermate belangrijk. Daarom kunt u dus ook qua bediening het allerbeste verwachten.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Turkse restaurant in Rotterdam | Kom naar Déli Bazar!

Bij ons proeft u de passie voor onze gerechten. Al onze producten worden dagvers bereid, waardoor we altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen. U kunt bij ons terecht voor heerlijke soepen of warme gerechten met vers gebakken brood. We werken met een houtskoolgrill, waardoor de producten die heerlijke en authentieke smaak krijgen. Onze gerechten zijn allemaal multicultureel, waardoor u de kans krijgt kennis te maken met andere keukens!

In de zomermaanden hebben wij ook een terras, waar u kunt genieten van een bakje koffie of een heerlijke maaltijd in de zon. Daarnaast hebben wij ook een afhaal- en bezorgservice, waardoor u niet alleen bij ons in het restaurant de gerechten kunt proeven, maar dit ook thuis of op het werk kunt doen!

Contact

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Déli Bazar? Neem dan gerust contact met ons op. Graag geven wij u alle informatie die u nodig heeft, zodat u daarna kunt komen genieten van een warme maaltijd, broodje of kop koffie. Heeft u of één van de andere in het gezelschap allergieën? Geef dit dan gerust vooraf aan ons door, dan kunnen we daar rekening mee houden. Tot ziens bij Déli Bazar!

Catering | Bezorgservice | Groepsvriendelijk | Geschikt voor kinderen | Terras aanwezig | Reserveren is mogelijk | Afhaalrestaurant | Reserveren niet verplicht

Déli Bazar

Adres: Industrieweg 46Rotterdam

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00 uur.
Zaterdag en zondag: 09:00 – 22:00 uur.

Routebeschrijving op Google Maps.

Kom langs als u wat te vieren heeft!

Heeft u een speciale gelegenheid en wilt u dit graag bij ons komen vieren? Ook dit is mogelijk! Kom gezellig langs voor een verjaardagsetentje, babyshower of verlovingsfeest. Bel gerust vooraf als u speciale wensen heeft, dan bespreken we de mogelijkheden om u een onvergetelijke dag te bezorgen. 

Werken en genieten

Ook op zakelijk gebied is ons restaurant zeer geschikt. Bij ons kunt u komen flexwerken, vergaderen of een zakelijke lunch met catering organiseren. We hebben in ons restaurant gratis wifi, waardoor u ongestoord kunt werken onder het genot van een heerlijke maaltijd of een kop koffie. 

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!

[/fusion_builder_container]

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!