Rotterdam restaurant Turkse

Bent u op zoek naar Rotterdam restaurant Turkse? Dan bent u bij Déli Bazar aan het juiste adres! Ons restaurant is te vinden in het hartje van de Spaanse Polder in Rotterdam en is makkelijk met de auto te bereiken. Ons restaurant heeft industriële, maar hele toegankelijke sfeer waardoor u voor elk soort gelegenheid bij ons terecht kunt. Of u nu komt voor een zakenlunch, of wilt dineren met de hele familie, bij Déli Bazar is alles mogelijk!

Bent u benieuwd en wilt u de gerechten komen proeven? Reserveer direct online een tafel!

Rotterdam restaurant Turkse

Als u kennis wilt maken met de internationale keuken, zit u bij ons helemaal goed. Onze gerechten zijn multicultureel, zodat er voor iedereen iets naar wens bij zit. We zijn open sinds 2019 en zitten op een centraal gelegen plaats in Rotterdam. We hebben in de zomer ook een terras, waardoor u met lekker weer buiten plaats kunt nemen en in het zonnetje kunt genieten van een kop koffie of een maaltijd!

Heeft u binnenkort iets te vieren? Kom ook dan bij ons langs. We hebben verschillende arrangementen, waardoor u uw verjaardag, verlovingsfeest of babyshower gezellig bij ons kunt houden. We staan open voor verschillende mogelijkheden, en denken hierbij graag met u mee.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over ons assortiment of wilt u direct een tafel reserveren om bij ons te komen eten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website. Ook als u bijvoorbeeld bepaalde allergieën heeft, kunt u dat hier doorgeven zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Tot ziens in ons restaurant!

Catering | Bezorgservice | Groepsvriendelijk | Geschikt voor kinderen | Terras aanwezig | Reserveren is mogelijk | Afhaalrestaurant | Reserveren niet verplicht

Déli Bazar

Adres: Industrieweg 46Rotterdam

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00 uur.
Zaterdag en zondag: 09:00 – 22:00 uur.

Routebeschrijving op Google Maps.

Kom langs als u wat te vieren heeft!

Heeft u een speciale gelegenheid en wilt u dit graag bij ons komen vieren? Ook dit is mogelijk! Kom gezellig langs voor een verjaardagsetentje, babyshower of verlovingsfeest. Bel gerust vooraf als u speciale wensen heeft, dan bespreken we de mogelijkheden om u een onvergetelijke dag te bezorgen. 

Werken en genieten

Ook op zakelijk gebied is ons restaurant zeer geschikt. Bij ons kunt u komen flexwerken, vergaderen of een zakelijke lunch met catering organiseren. We hebben in ons restaurant gratis wifi, waardoor u ongestoord kunt werken onder het genot van een heerlijke maaltijd of een kop koffie. 

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!

[/fusion_builder_container]

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!