Restaurant Rotterdam Turks

Bent u op zoek naar een restaurant Rotterdam Turks? Dan moet u zeker eens langskomen bij Déli Bazar, wij zijn gevestigd in het harte van de Spaanse Polder in Rotterdam naast de Groot Handelsmarkt. Kom gezellig bij ons langs voor een ontbijt, lunch of diner! Ons restaurant heeft een industriële, maar hele toegankelijke sfeer waardoor u voor elk soort gelegenheid bij ons terecht kunt. Of u nu voor een zakenlunch bij ons komt eten, of met de hele familie wilt dineren, alles is bij ons mogelijk! Reserveren is niet verplicht, u kunt op elk moment van de dag binnenstappen. Ons vriendelijke personeel helpt u dan verder zodat u onbezorgd kunt genieten.

Heeft u vragen of wilt u graag bij ons komen eten? Neem contact met ons op!

Restaurant Rotterdam Turks | Déli Bazar

Bij ons proeft u de passie van onze chefs in de gerechten. Al onze producten worden dagvers bereid, waardoor we altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast bereiden de chefs de gerechten op een authentieke houtskoolgrill. Hierdoor krijgen de producten die specifieke en heerlijke smaak. Wij hebben bewust gekozen voor een multiculturele keuken, waardoor u de kans krijgt om kennis de maken met andere gerechten en smaken.

Heeft u binnenkort een feestje zoals een verjaardag, verloving of babyshower? Ook daarvoor is ons restaurant zeer geschikt. Neem van tevoren contact op om te wensen te bespreken, en wij zorgen voor een onvergetelijke dag vol sfeer, heerlijke gerechten/hapjes en gezelligheid!

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Déli Bazar? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als er bijvoorbeeld iemand komt eten met bepaalde allergieën, geef dit aan ons door zodat we hier rekening mee kunnen houden. Tot ziens bij Déli Bazar!

Catering | Bezorgservice | Groepsvriendelijk | Geschikt voor kinderen | Terras aanwezig | Reserveren is mogelijk | Afhaalrestaurant | Reserveren niet verplicht

Déli Bazar

Adres: Industrieweg 46Rotterdam

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00 uur.
Zaterdag en zondag: 09:00 – 22:00 uur.

Routebeschrijving op Google Maps.

Kom langs als u wat te vieren heeft!

Heeft u een speciale gelegenheid en wilt u dit graag bij ons komen vieren? Ook dit is mogelijk! Kom gezellig langs voor een verjaardagsetentje, babyshower of verlovingsfeest. Bel gerust vooraf als u speciale wensen heeft, dan bespreken we de mogelijkheden om u een onvergetelijke dag te bezorgen. 

Werken en genieten

Ook op zakelijk gebied is ons restaurant zeer geschikt. Bij ons kunt u komen flexwerken, vergaderen of een zakelijke lunch met catering organiseren. We hebben in ons restaurant gratis wifi, waardoor u ongestoord kunt werken onder het genot van een heerlijke maaltijd of een kop koffie. 

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!

[/fusion_builder_container]

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!