Culinair eten Rotterdam

Bent u op zoek naar een restaurant met culinair eten Rotterdam? Dan moet u bij Déli Bazar zijn! Déli Bazar is een multicultureel restaurant waar u met alle plezier cultureel kunt komen eten. Onze sfeer is erg toegankelijk, waardoor u zich direct op uw gemak zult voelen. Kom genieten van heerlijke soepen, broodjes, pide en nog veel meer. Of u nu voor een zakenlunch bij ons komt eten, of met de hele familie wilt dineren, alles is bij ons mogelijk! Reserveren is niet verplicht, u kunt op elk moment van de dag binnenstappen. Ons vriendelijke personeel helpt u dan verder zodat u onbezorgd kunt genieten.

Neem gerust contact op bij vragen!

Culinair eten Rotterdam | Kom naar Déli Bazar!

Heeft u binnenkort iets te vieren, zoals een verjaardag, babyshower, jubileum of verloving? Ook dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met groepen en zorgen er altijd voor dat het een onvergetelijke dag wordt. Neem van tevoren contact op om de wensen door te spreken, zodat wij kunnen zorgen voor een heerlijke maaltijd!

Wij zijn gevestigd in het hartje van de Spaanse Polder in Rotterdam. Een gezellige en karakteristieke buurt. In de zomer kunt u bij ons ook komen genieten op het terras bij mooi weer. Ook kinderen zijn bij ons van harte welkom. Onze chefs maken graag gerechtjes waar ze van zullen smullen. Een goede manier om kinderen kennis te laten maken met andere keukens.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons restaurant? Neem gerust contact met ons op! Ook als u wilt komen eten maar vooraf speciale wensen wilt doorgeven, kan dit natuurlijk. Dan houden we hier rekening mee. We kijken uit naar uw komst bij Déli Bazar!

Culinair eten Rotterdam
Culinair eten Rotterdam
Culinair eten Rotterdam

Catering | Bezorgservice | Groepsvriendelijk | Geschikt voor kinderen | Terras aanwezig | Reserveren is mogelijk | Afhaalrestaurant | Reserveren niet verplicht

Déli Bazar

Adres: Industrieweg 46Rotterdam

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00 uur.
Zaterdag en zondag: 09:00 – 22:00 uur.

Routebeschrijving op Google Maps.

Kom langs als u wat te vieren heeft!

Heeft u een speciale gelegenheid en wilt u dit graag bij ons komen vieren? Ook dit is mogelijk! Kom gezellig langs voor een verjaardagsetentje, babyshower of verlovingsfeest. Bel gerust vooraf als u speciale wensen heeft, dan bespreken we de mogelijkheden om u een onvergetelijke dag te bezorgen. 

Werken en genieten

Ook op zakelijk gebied is ons restaurant zeer geschikt. Bij ons kunt u komen flexwerken, vergaderen of een zakelijke lunch met catering organiseren. We hebben in ons restaurant gratis wifi, waardoor u ongestoord kunt werken onder het genot van een heerlijke maaltijd of een kop koffie. 

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!

[/fusion_builder_container]

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!