Turkse restaurants in Rotterdam

Bent u op zoek naar een Turks restaurant in Rotterdam? Dan bent u bij Déli Bazar aan het juiste adres! Wij zijn een gezellig en toegankelijk restaurant in het hartje van de Spaanse Polder in Rotterdam. Bij ons proeft u de Turkse keuken, maar kunt u ook kennis maken met andere keukens en smaken. In de zomer geniet u bij ons op het terras van een heerlijke bak koffie of een maaltijd in de zon. Kortom, u moet eens bij Déli Bazar geweest zijn!

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Turkse restaurants in Rotterdam – Kom naar Déli Bazar!

Heeft u een speciale gelegenheid en wilt u dit graag bij ons komen vieren? Ook dit is mogelijk! Kom gezellig langs voor een verjaardags etentje, babyshower of verlovingsfeest. Bel gerust vooraf als u speciale wensen heeft, dan bespreken we de mogelijkheden om u een onvergetelijke dag te bezorgen.

Wilt u graag van onze heerlijke broodjes en maaltijden genieten, maar heeft u geen tijd om langs te komen? Geen probleem! We hebben naast een restaurant ook een afhaal- en bezorgservice. Zo heeft u de kwaliteit van Déli Bazar ook thuis of op het werk!

Neem contact met ons op

Ook kinderen zijn bij ons van harte welkom. Graag maken onze chefs voor de kinderen speciale maaltijden, zodat ook zij kunnen genieten en tegelijkertijd kennis kunnen maken met andere culturen. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft over Turkse restaurants in Rotterdam, of graag meer informatie wilt. Ook als er bijvoorbeeld allergieën zijn, kunt u dit vooraf doorgeven zodat we hier rekening mee kunnen houden. Tot ziens bij Déli Bazar!

Catering | Bezorgservice | Groepsvriendelijk | Geschikt voor kinderen | Terras aanwezig | Reserveren is mogelijk | Afhaalrestaurant | Reserveren niet verplicht

Déli Bazar

Adres: Industrieweg 46Rotterdam

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00 uur.
Zaterdag en zondag: 09:00 – 22:00 uur.

Routebeschrijving op Google Maps.

Kom langs als u wat te vieren heeft!

Heeft u een speciale gelegenheid en wilt u dit graag bij ons komen vieren? Ook dit is mogelijk! Kom gezellig langs voor een verjaardagsetentje, babyshower of verlovingsfeest. Bel gerust vooraf als u speciale wensen heeft, dan bespreken we de mogelijkheden om u een onvergetelijke dag te bezorgen. 

Werken en genieten

Ook op zakelijk gebied is ons restaurant zeer geschikt. Bij ons kunt u komen flexwerken, vergaderen of een zakelijke lunch met catering organiseren. We hebben in ons restaurant gratis wifi, waardoor u ongestoord kunt werken onder het genot van een heerlijke maaltijd of een kop koffie. 

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!

[/fusion_builder_container]

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!