Turkse restaurant Rotterdam West

Bent u op zoek naar een Turkse restaurant Rotterdam West? Dan moet u bij Déli Bazar zijn! Wij zijn gevestigd in Rotterdam, in het hartje van de Spaanse polder. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke soepen, pide en warme broodjes. Ons restaurant heeft een industriële, maar hele toegankelijke sfeer waardoor u voor elk soort gelegenheid bij ons terecht kunt. Of u nu voor een zakenlunch bij ons komt eten, of met de hele familie wilt dineren, alles is bij ons mogelijk! Reserveren is niet verplicht, u kunt op elk moment van de dag binnenstappen. Ons vriendelijke personeel helpt u dan verder zodat u onbezorgd kunt genieten.

Heeft u vragen of wilt u graag bij ons komen eten? Neem contact met ons op!

Restaurant Rotterdam Turks | Déli Bazar

Bij ons proeft u de passie van onze chefs in de gerechten. Al onze producten worden dagvers bereid, waardoor we altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast bereiden de chefs de gerechten op een authentieke houtskoolgrill. Hierdoor krijgen de producten die specifieke en heerlijke smaak. Wij hebben bewust gekozen voor een multiculturele keuken, waardoor u de kans krijgt om kennis de maken met andere gerechten en smaken.

Ook op zakelijk gebied bent u bij ons op de juiste plek. Kom bijvoorbeeld langs om te vergaderen, te flexwerken of regel een zakenlunch met catering. Wij hebben gratis Wi-Fi, waardoor u bij ons zelfs ongestoord kunt doorwerken, maar dan onder het genot van een bakje koffie of een heerlijke maaltijd!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Graag staan wij voor u klaar en helpen wij u verder. Ook kunt u alvast online een reservering maken, als u wilt komen proeven van onze gerechten. Tot ziens bij Déli Bazar!

Catering | Bezorgservice | Groepsvriendelijk | Geschikt voor kinderen | Terras aanwezig | Reserveren is mogelijk | Afhaalrestaurant | Reserveren niet verplicht

Déli Bazar

Adres: Industrieweg 46Rotterdam

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00 uur.
Zaterdag en zondag: 09:00 – 22:00 uur.

Routebeschrijving op Google Maps.

Kom langs als u wat te vieren heeft!

Heeft u een speciale gelegenheid en wilt u dit graag bij ons komen vieren? Ook dit is mogelijk! Kom gezellig langs voor een verjaardagsetentje, babyshower of verlovingsfeest. Bel gerust vooraf als u speciale wensen heeft, dan bespreken we de mogelijkheden om u een onvergetelijke dag te bezorgen. 

Werken en genieten

Ook op zakelijk gebied is ons restaurant zeer geschikt. Bij ons kunt u komen flexwerken, vergaderen of een zakelijke lunch met catering organiseren. We hebben in ons restaurant gratis wifi, waardoor u ongestoord kunt werken onder het genot van een heerlijke maaltijd of een kop koffie. 

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!

[/fusion_builder_container]

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!