Turkse lunch Rotterdam

Bent u op zoek naar een Turkse Lunch Rotterdam? Dan bent u bij Déli Bazar in Rotterdam helemaal aan het juiste adres! Wij zijn een multicultureel restaurant met een toegankelijke sfeer. Hierdoor is iedereen bij ons van harte welkom en zal zich snel thuis voelen. Kom gezellig langs of reserveer via de website. We zien u graag terug bij Déli Bazar!

Turkse lunch Rotterdam | Kom naar Déli Bazar!

Ons restaurant is gevestigd in het hartje van de Spaanse Polder in Rotterdam. Bij ons vind u een breed aanbod gevarieerde gerechten, waardoor er voor iedereen wat bij zit. Kom gezellig ontbijten, lunchen of dineren. Heeft u binnenkort iets te vieren? Ook dat is geen probleem bij ons. We verzorgen graag een verjaardagsdiner, verlovingsfeest of babyshower, zodat het voor u een onvergetelijke dag wordt.

Ook op zakelijk gebied bent u bij ons van harte welkom. Kom gerust langs voor een heerlijke zakenlunch met uw personeel, waarbij wij de catering van A tot Z regelen. Ook kunt u ongestoord bij ons in het restaurant komen werken onder het genot van een kop koffie of een heerlijk broodje. We hebben een goede gratis Wi-Fi verbinding.

Ook van ons lekkere eten thuis of op het werk genieten? Dat kan! Naast een restaurant hebben wij ook een afhaal- en bezorgservice! Zo kunt u het eten van Déli Bazar proeven wanneer u maar wilt.

Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd geworden en wilt u onze heerlijke Turkse gerechten zelf komen proeven? Reserveer dan direct een tafel via de website. Natuurlijk kunt u ook gewoon eens binnen lopen. We zijn elke dag geopend t/m 22:00. Tot ziens bij Déli Bazar!

Catering | Bezorgservice | Groepsvriendelijk | Geschikt voor kinderen | Terras aanwezig | Reserveren is mogelijk | Afhaalrestaurant | Reserveren niet verplicht

Déli Bazar

Adres: Industrieweg 46Rotterdam

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00 uur.
Zaterdag en zondag: 09:00 – 22:00 uur.

Routebeschrijving op Google Maps.

Kom langs als u wat te vieren heeft!

Heeft u een speciale gelegenheid en wilt u dit graag bij ons komen vieren? Ook dit is mogelijk! Kom gezellig langs voor een verjaardagsetentje, babyshower of verlovingsfeest. Bel gerust vooraf als u speciale wensen heeft, dan bespreken we de mogelijkheden om u een onvergetelijke dag te bezorgen. 

Werken en genieten

Ook op zakelijk gebied is ons restaurant zeer geschikt. Bij ons kunt u komen flexwerken, vergaderen of een zakelijke lunch met catering organiseren. We hebben in ons restaurant gratis wifi, waardoor u ongestoord kunt werken onder het genot van een heerlijke maaltijd of een kop koffie. 

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!

[/fusion_builder_container]

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!