Turks ontbijt Rotterdam

Bent u op zoek naar een restaurant voor een Turks ontbijt Rotterdam? Dan moet u zeker eens langsgaan bij Déli Bazar! Wij zijn gevestigd in het hartje van de Spaanse Polder in Rotterdam, waar u elke dag van harte welkom bent voor een Turks ontbijt, een lunch of diner. Reserveren is niet nodig, maar kan altijd via de website. ‘s zomers hebben wij een terras, waardoor u heerlijk in het zonnetje kunt genieten van een broodje of een kopje koffie.

Heeft u vragen of wilt u direct reserveren? Neem gerust contact met ons op!

Multicultureel ontbijt

Bij ons maakt u kennis met de internationale keuken. Onze gerechten zijn multicultureel zodat er voor iedereen wat lekkers bij zit. Vanaf 2019 kunt u bij ons langs komen voor een heerlijke pide, een salade of warme gerechten!

Ook kinderen zijn bij ons van harte welkom. Onze chefs maken graag gerechten waar ze van zullen smullen. Tegelijkertijd is het ook een goede manier om de kinderen kennis te laten maken met andere keukens, smaken en ingrediënten.

Heeft u binnenkort wat te vieren? Ook dan bent u bij Déli Bazar aan het juiste adres! Kom gerust langs voor een verjaardagsdiner, verlovingsfeestje of babyshower. Vooraf kunt u uw wensen doorgeven, zodat wij daar rekening mee kunnen houden en u een onvergetelijke dag kunnen bezorgen.

Kom langs voor een Turks ontbijt Rotterdam!

U bent elke dag van harte welkom om bij ons langs te komen. Reserveren is niet verplicht, maar wel aan te raden als u van ver moet komen. Dan weet u zeker dat u een plekje bij ons heeft! Ons klantvriendelijke personeel heet u graag welkom en zal zorgen dat het u tijdens uw bezoek aan niets ontbreekt. Tot ziens bij Déli Bazar!

Catering | Bezorgservice | Groepsvriendelijk | Geschikt voor kinderen | Terras aanwezig | Reserveren is mogelijk | Afhaalrestaurant | Reserveren niet verplicht

Déli Bazar

Adres: Industrieweg 46Rotterdam

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00 uur.
Zaterdag en zondag: 09:00 – 22:00 uur.

Routebeschrijving op Google Maps.

Kom langs als u wat te vieren heeft!

Heeft u een speciale gelegenheid en wilt u dit graag bij ons komen vieren? Ook dit is mogelijk! Kom gezellig langs voor een verjaardagsetentje, babyshower of verlovingsfeest. Bel gerust vooraf als u speciale wensen heeft, dan bespreken we de mogelijkheden om u een onvergetelijke dag te bezorgen. 

Werken en genieten

Ook op zakelijk gebied is ons restaurant zeer geschikt. Bij ons kunt u komen flexwerken, vergaderen of een zakelijke lunch met catering organiseren. We hebben in ons restaurant gratis wifi, waardoor u ongestoord kunt werken onder het genot van een heerlijke maaltijd of een kop koffie. 

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!

[/fusion_builder_container]

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!