Turks eten Rotterdam

Bent u op zoek naar Turks eten Rotterdam? Dan bent u bij Déli Bazar aan het juiste adres! Wij hebben een gevarieerd aanbod aan multiculturele maaltijden. Zo kunt u bij ons terecht voor een heerlijk ontbijt, een lunch of diner. U kunt ons vinden in het hartje van de Spaanse Polder in Rotterdam, op een centraal gelegen plek naar de Groot Handelsmarkt. Ons restaurant heeft een hele toegankelijke sfeer waardoor u zich direct thuis zult voelen! Of u nu met zijn tweeën bij ons komt eten, of bij ons terecht wilt met de hele familie, alles is mogelijk. Ons vriendelijke personeel zorgt er voor dat u onbezorgd kunt genieten van het eten en de gezelligheid.

Bent u benieuwd naar onze keuken? Reserveer direct een tafel!

Turks eten Rotterdam – Kom langs bij Déli Bazar

Déli Bazar is een Turks restaurant waar u kennis kunt maken met de internationale keuken. Onze gerechten zijn multicultureel, waardoor er voor iedereen wat lekkers bij zit. We zijn geopend in 2019 en zitten op een centraal gelegen plaats in Rotterdam. In de zomer kunt u bij lekker weer ook plaats nemen op het terras, zodat u kunt genieten met een lekkere maaltijd of een kop koffie in de zon! Onze ingang zit aan de groothandelsmarkt en we zijn zeer goed bereikbaar. Ondanks de centrale ligging kunt u ook gerust met de auto komen. We hebben 42 gratis parkeerplekken en vanaf onze locatie zit u zo weer op de snelweg.

Contact

U kunt bij ons terecht voor een heerlijk diner, lunch of ontbijt, maar we hebben ook verschillende arrangementen. Zo kunt u bij ons uw verjaardag, verloving of babyshower komen vieren en staan we open voor verschillende mogelijkheden. Ook kinderen zijn bij ons van harte welkom! Onze chefs zijn zeer ervaren in de keuken en maken graag gerechtjes waar de kinderen blij van zullen worden. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op!

Catering | Bezorgservice | Groepsvriendelijk | Geschikt voor kinderen | Terras aanwezig | Reserveren is mogelijk | Afhaalrestaurant | Reserveren niet verplicht

Déli Bazar

Adres: Industrieweg 46Rotterdam

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00 uur.
Zaterdag en zondag: 09:00 – 22:00 uur.

Routebeschrijving op Google Maps.

Kom langs als u wat te vieren heeft!

Heeft u een speciale gelegenheid en wilt u dit graag bij ons komen vieren? Ook dit is mogelijk! Kom gezellig langs voor een verjaardagsetentje, babyshower of verlovingsfeest. Bel gerust vooraf als u speciale wensen heeft, dan bespreken we de mogelijkheden om u een onvergetelijke dag te bezorgen. 

Werken en genieten

Ook op zakelijk gebied is ons restaurant zeer geschikt. Bij ons kunt u komen flexwerken, vergaderen of een zakelijke lunch met catering organiseren. We hebben in ons restaurant gratis wifi, waardoor u ongestoord kunt werken onder het genot van een heerlijke maaltijd of een kop koffie. 

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!

[/fusion_builder_container]

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!