Turks eten in Rotterdam

Bent u op zoek naar een restaurant met Turks eten in Rotterdam? Dan bent u bij Déli Bazar aan het juiste adres! Wij zijn een gezellig en toegankelijk restaurant in het hartje van de Spaanse Polder in Rotterdam met authentieke Turkse gerechten. Kom gerust langs voor een heerlijke ontbijt, een lunch of diner en maak direct kennis met andere keukens en smaken!

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

Turks eten in Rotterdam – Kom naar Déli Bazar!

Heeft u binnenkort iets te vieren, zoals een verjaardag, babyshower, jubileum of verloving? Ook dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met groepen en zorgen er altijd voor dat het een onvergetelijke dag wordt. Neem van tevoren contact op om de wensen door te spreken, zodat wij kunnen zorgen voor een heerlijke maaltijd!

Ook op zakelijk gebied bent u bij ons op de juiste plek. Kom bijvoorbeeld langs om te vergaderen, te flexwerken of regel een zakenlunch met catering. Wij hebben gratis Wi-Fi, waardoor u bij ons zelfs ongestoord kunt doorwerken, maar dan onder het genot van een bakje koffie of een heerlijke maaltijd!

Neem contact op!

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Turks eten in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Ook als u bijvoorbeeld allergieën heeft, kunt u dit vooraf aan ons doorgeven zodat wij hier rekening mee kunnen houden als u bij ons komt eten. Tot ziens bij Déli Bazar!

Catering | Bezorgservice | Groepsvriendelijk | Geschikt voor kinderen | Terras aanwezig | Reserveren is mogelijk | Afhaalrestaurant | Reserveren niet verplicht

Déli Bazar

Adres: Industrieweg 46Rotterdam

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00 uur.
Zaterdag en zondag: 09:00 – 22:00 uur.

Routebeschrijving op Google Maps.

Kom langs als u wat te vieren heeft!

Heeft u een speciale gelegenheid en wilt u dit graag bij ons komen vieren? Ook dit is mogelijk! Kom gezellig langs voor een verjaardagsetentje, babyshower of verlovingsfeest. Bel gerust vooraf als u speciale wensen heeft, dan bespreken we de mogelijkheden om u een onvergetelijke dag te bezorgen. 

Werken en genieten

Ook op zakelijk gebied is ons restaurant zeer geschikt. Bij ons kunt u komen flexwerken, vergaderen of een zakelijke lunch met catering organiseren. We hebben in ons restaurant gratis wifi, waardoor u ongestoord kunt werken onder het genot van een heerlijke maaltijd of een kop koffie. 

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!

[/fusion_builder_container]

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!