Restaurant Spaanse Polder

Bent u op zoek naar een restaurant Spaanse Polder? Dan bent u bij Déli Bazar aan het juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor een heerlijke multiculturele maaltijd. Ons restaurant heeft een toegankelijke sfeer, waardoor u voor elk soort gelegenheid bij ons terecht kunt. Of het nu gaat om een zakenlunch, of een diner met de hele familie, bij Déli Bazar is het allemaal mogelijk!

Bent u benieuwd naar onze gerechten en wilt u ze graag zelf komen proeven? Reserveer dan direct een tafel!

Restaurant Spaanse Polder – Déli Bazar

Dankzij onze multiculturele keuken zijn onze gerechten zeer gevarieerd. Bij ons bent u aan het juiste adres voor verse soepen, belegde broodjes, heerlijke pide en nog veel meer! Bekijk vooraf het menu zodat u alvast een indruk krijgt van de mogelijkheden. Ook hebben we verschillende arrangementen. Zo kunt u bij ons uw verjaardag, verloving of babyshower komen vieren en staan we open voor verschillende mogelijkheden. Ook de kinderen zijn bij ons van harte welkom! Onze chefs zijn zeer ervaren in de keuken en maken graag gerechtjes waar de kinderen van zullen genieten.

In de zomer is het ook mogelijk om plaats te nemen op ons terras. Dan kunt u genieten van een bakje koffie of een maaltijd in de zon! Onze ingang zit aan de groothandelsmarkt en we zijn zeer goed bereikbaar. Ondanks de centrale ligging kunt u ook gerust met de auto komen. We hebben 42 gratis parkeerplekken en vanaf onze locatie zit u zo weer op de snelweg.

Contact

Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld de mogelijkheden van een arrangement, of over iets anders? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op de website. Wij komen hier dan zo snel mogelijk op terug!

Catering | Bezorgservice | Groepsvriendelijk | Geschikt voor kinderen | Terras aanwezig | Reserveren is mogelijk | Afhaalrestaurant | Reserveren niet verplicht

Déli Bazar

Adres: Industrieweg 46Rotterdam

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00 uur.
Zaterdag en zondag: 09:00 – 22:00 uur.

Routebeschrijving op Google Maps.

Kom langs als u wat te vieren heeft!

Heeft u een speciale gelegenheid en wilt u dit graag bij ons komen vieren? Ook dit is mogelijk! Kom gezellig langs voor een verjaardagsetentje, babyshower of verlovingsfeest. Bel gerust vooraf als u speciale wensen heeft, dan bespreken we de mogelijkheden om u een onvergetelijke dag te bezorgen. 

Werken en genieten

Ook op zakelijk gebied is ons restaurant zeer geschikt. Bij ons kunt u komen flexwerken, vergaderen of een zakelijke lunch met catering organiseren. We hebben in ons restaurant gratis wifi, waardoor u ongestoord kunt werken onder het genot van een heerlijke maaltijd of een kop koffie. 

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!

[/fusion_builder_container]

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!