Nieuwe Turkse restaurant Rotterdam

Bent u op zoek naar een nieuwe Turkse restaurant Rotterdam? Dan moet u bij Déli Bazar zijn! Wij zijn gevestigd in de Spaanse Polder in Rotterdam, en ons restaurant is makkelijk te bereiken met de auto. Kom langs voor heerlijke multiculturele gerechten waar u van kunt genieten tijdens een lunch of diner. Ons restaurant heeft een industriële, maar hele toegankelijke sfeer waardoor u voor elk soort gelegenheid bij ons terecht kunt. Naast ons restaurant op locatie, hebben wij ook een bezorgservice en afhaalservice. Hierdoor kunt u ook thuis of op het werk genieten van de heerlijke maaltijden die onze keuken te bieden heeft!

Wilt u komen proeven bij ons? Reserveer dan direct online!

Nieuwe Turkse restaurant Rotterdam | Kom naar Déli Bazar

Bij ons proeft u de passie voor onze gerechten. Al onze producten worden dagvers bereid, waardoor we altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen. U kunt bij ons terecht voor heerlijke soepen of warme gerechten met vers gebakken brood. We werken met een houtskoolgrill, waardoor de producten die heerlijke en authentieke smaak krijgen. Onze gerechten zijn allemaal multicultureel, waardoor u de kans krijgt kennis te maken met andere keukens!

In de zomermaanden hebben wij ook een terras, waar u kunt genieten van een bakje koffie of een heerlijke maaltijd in de zon. Daarnaast hebben wij ook een afhaal- en bezorgservice, waardoor u niet alleen bij ons in het restaurant de gerechten kunt proeven, maar dit ook thuis of op het werk kunt doen!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Als u bijvoorbeeld meer informatie wilt over de mogelijkheden, dan vertellen wij u dit graag. Tot ziens bij Déli Bazar!

Catering | Bezorgservice | Groepsvriendelijk | Geschikt voor kinderen | Terras aanwezig | Reserveren is mogelijk | Afhaalrestaurant | Reserveren niet verplicht

Déli Bazar

Adres: Industrieweg 46Rotterdam

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00 uur.
Zaterdag en zondag: 09:00 – 22:00 uur.

Routebeschrijving op Google Maps.

Kom langs als u wat te vieren heeft!

Heeft u een speciale gelegenheid en wilt u dit graag bij ons komen vieren? Ook dit is mogelijk! Kom gezellig langs voor een verjaardagsetentje, babyshower of verlovingsfeest. Bel gerust vooraf als u speciale wensen heeft, dan bespreken we de mogelijkheden om u een onvergetelijke dag te bezorgen. 

Werken en genieten

Ook op zakelijk gebied is ons restaurant zeer geschikt. Bij ons kunt u komen flexwerken, vergaderen of een zakelijke lunch met catering organiseren. We hebben in ons restaurant gratis wifi, waardoor u ongestoord kunt werken onder het genot van een heerlijke maaltijd of een kop koffie. 

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!

[/fusion_builder_container]

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!