Beste Turkse restaurant Rotterdam

Wilt u graag een keer komen eten bij het beste Turkse restaurant Rotterdam? Kom dan langs bij Déli Bazar! Dankzij onze multiculturele keuken zijn onze gerechten zeer gevarieerd. Kom bij ons langs voor verse soepen, belegde broodjes, heerlijke pide en nog veel meer. Neem vooraf alvast een kijkje in het menu zodat u alvast kunt zien wat we te bieden hebben.

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een keertje komen eten? Reserveer dan direct een tafel online!

Beste Turkse restaurant Rotterdam – Déli Bazar

Ons restaurant heeft een hele toegankelijke sfeer, waardoor u voor elk soort gelegenheid bij ons terecht kunt. Kom gezellig bij ons langs als u iets te vieren heeft, zoals een verjaardag, babyshower of verloving! We denken graag met u mee over de mogelijkheden zodat u een feest naar uw zin kunt geven. U kunt ons vinden in het hartje van de Spaanse Polder in Rotterdam. U bent vanaf het restaurant heel snel weer op de snelweg. Naast een restaurant, hebben wij ook een bezorg- en afhaalservice. Hierdoor kunt u ook thuis of op het werk van onze heerlijke gerechten genieten!

Komt u in de zomer bij lekker weer bij ons eten? Dan is het ook mogelijk om plaats te nemen op het terras. Onze chefs hebben jarenlange ervaring en zijn daardoor in staat om speciale gerechtjes voor de kinderen te maken, zodat ook zij blij worden van onze maaltijden!

Reserveren?

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden bij ons, of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op de website. Ook als u direct een tafel wilt reserveren, kan dat op deze manier. Heeft u vooraf opmerkingen, over bijvoorbeeld allergieën? Vermeld dit dan bij de reservering, dan houden onze chefs daar rekening mee. Tot ziens bij Déli Bazar!

Catering | Bezorgservice | Groepsvriendelijk | Geschikt voor kinderen | Terras aanwezig | Reserveren is mogelijk | Afhaalrestaurant | Reserveren niet verplicht

Déli Bazar

Adres: Industrieweg 46Rotterdam

Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00 uur.
Zaterdag en zondag: 09:00 – 22:00 uur.

Routebeschrijving op Google Maps.

Kom langs als u wat te vieren heeft!

Heeft u een speciale gelegenheid en wilt u dit graag bij ons komen vieren? Ook dit is mogelijk! Kom gezellig langs voor een verjaardagsetentje, babyshower of verlovingsfeest. Bel gerust vooraf als u speciale wensen heeft, dan bespreken we de mogelijkheden om u een onvergetelijke dag te bezorgen. 

Werken en genieten

Ook op zakelijk gebied is ons restaurant zeer geschikt. Bij ons kunt u komen flexwerken, vergaderen of een zakelijke lunch met catering organiseren. We hebben in ons restaurant gratis wifi, waardoor u ongestoord kunt werken onder het genot van een heerlijke maaltijd of een kop koffie. 

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!

[/fusion_builder_container]

Kom ook eens genieten

Met een groep, met z’n twee of alleen!